Elke thuiswedstrijd houden we in onze gezellige kantine een wedstrijddiner dat twee uur voor de wedstrijd aanvangt. Aan een democratische prijs kan u genieten van een eenvoudig, maar zeer degelijk en lekker 4-gangenmenu. U wordt eerst verwelkomd met een glaasje bubbels en wordt daarna verzocht aan tafel plaats te nemen. Naargelang de keuze van de traiteur, wordt een zeer gevarieerd buffet afgewisseld met bediening aan tafel. KFC Oosterzonen biedt hierbij een mooie selectie wijnen (excl. prijs) aan, verzorgd door Wijnen Jacobs. De timing van het diner verloopt steeds vlekkeloos, zodat u na een uitgebreid diner aandachtig de wedstrijd kan bekijken. Ten slotte wacht er op u nog een heerlijk dessertenbuffet tijdens de rust.

De wedstrijddiners van KFC Oosterzonen zijn zeer populair en de grote opkomst zorgt steeds voor een gezellige drukte. Dit maakt het volgen van de wedstrijd nog aangenamer en op deze manier leert u ook vaak nieuwe mensen kennen. Door de talrijke opkomst en grote interesse in de wedstrijddiners, is het steeds aangewezen om tijdig in te schrijven.

Inbegrepen in de prijs:

• glaasje bubbels