Aanmelden of afmelden

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wie is Online

Er zijn 39 gasten en geen leden online

Na het succes van vorig seizoen organiseert KFCO dit jaar opnieuw een herfststage!!

Wat bieden wij aan:

- 4 trainingen per dag van telkens 1 uur. Combinatie van techniek, pas- en trapvormen, coördinatie vormen, afwerken op doel en wedstrijdvormen;

- Keeperstraining onder begeleiding van de keeperstrainer van de A kern;

- Trainingssessies onder begeleiding van A-kern spelers KFC Oosterzonen (1ste nationale amateur liga);

- All-in formule: Pauzes voorzien van een drankje en een stuk fruit, Warm middagmaal voorzien van soep, hoofdgerecht en een gezond dessert;

- Elke dag worden er 2 duo-tickets verloot voor een thuiswedstrijd van Feyenoord alsook 4 duo-tickets voor een thuiswedstrijd van KFC Oosterzonen

Praktisch:

De stage gaat door op maandag 30 & dinsdag 31 oktober 2017. Op beide dagen voorzien wij opvang met activiteiten vanaf 8u30, De trainingen starten om 9u30, om 16u30 is de laatste training afgelopen. De club voorziet opvang en activiteiten tot 18u00.

Deelnameprijs bedraagt €65 voor spelertjes aangesloten bij KFC Oosterzonen en €75 voor niet leden. Voor vragen en inschrijvingen kan u mailen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.